03 September 2009

*pEnGaLaMaN Yg mEnGeRiKaN*


* Tanggal 13/02/2007 pada jam 08.00pm...*

hye my fwend..kalini i just nk kongsi pengalaman time i xcident hehe best oowwwh ade pengalaman yg mcm ni hahah tgk le agak2 mengerikan x? haha saje je nk bangkit kn isu ni coz ble i teringat blik i tergelak sorg2 haha mcm x caye je ada pengalaman yg mcm ni walaupon perit tpi amat bermakna haha sampai gg pon ilang haha :P so ape lg kumen le topik i kalini haha :p tpi ni pic time 2007 k bkn skang..skang gg i da ok hehe :)...

k i intro la mcm ne i xdent k..time 2 i baru blik dari kje then ujan mmg lebat ggler time otw blik 2 i mmg da basah hampir kuyup hahah so da alang2 basah i ingt i redah je le sampai umh kn wat pe nk benti lpak bwah jembatan heheh... sampai je kat kinrara ujan mmg lebat tahap gaban!!! i x nampak ada bumper so ada plak garisan kuning b4 bumper 2 i naik moto yg kat atas 2 le moto 2 kn mane le blh tkan break mengejut skali i da panik tetekan break dpan lg kuat dr break blakang so ape lg i pon terapung apung di awangan le sperti spiderman hahaha :p lpas da terapung 2 blh plk i bg ciuman yg ganas kat jalan 2 tgk ape yg jadi kat gg ni hahah :p time 2 plak pakai sliper je perh rasekn kaki berlubang gaga :p

Yg bestnyer i sakit lpas 2 blh plak i x nk g klinik coz takot kne cuci luka dgn doc kat sane haha aawwwww kasar i x sanggup better i cuci dendri my mom just blikn ubat kat klinik n i kuatkn diri utk cuci sebdri hhuh perrrhh sakitnyer x blh nk ckp le maklumler 1st time xcdnt truk kn hehe padan muke sape soh bawak moto ehhe :P tdo time ni gg punye la berdenyut adehhh...

aaaaawwwwww muke ku da mcm ape tah dgn dahi mcm 2 ni x silap lpas 3 ari kot xcident hehe :P muke bengkak + tembam kau2 ler haha da la mmg da tembam haha :P

Issshhh malunye pic ni hahah ikot kn x nk ltak x sanggup...i sendri tgk pon mengerikn agagga :p tpi ni la bukti gg i ilang sparuh ahahha main gle x der gg mau nangis i :( tpi skang da ada k da pulih sdia kala hehe :P
Time ni ada org dtg melawat malu ooowwhh muke da mcm flower hon agagga bengkak2 iissshhh ikotkn mmg fobia bawak moto hheeehh tpi ni le pangalaman wakaka :p slamat 3 thn bawak moto ni le 1st time xcdnt ambik ko skali kne kau2 nye hehe :P
muke ku yg membengkak bibir ku yg menebal haha ape lg huh? ape mcm kkwan ada bran x ladies ltak pic mcm ni haha x yah ltak pic yg market je klo bran ltak le pic2 yg hodoh skali baru best hehehe :P (kire i memalukn diri le ni kn hehe xpe le ada aku kisah?) ahahaa :P lalalaaaa

kaki ku yg cantik hahah ahask :p adehh sakitnye la time ni dgn bengkaknye dgn lubangnyer adehhh nasib2 :(
agak2 ada mcm daging wat satay x hahah nyam2 haha lalallaaaa...
ade mcm flower hon x dari tepi hahaha
cumey kn haha muke benjol2 ni tgh duk tgk tv adik sdara yg snap ish2 x patot tol gegege
ok ler sampai cni je hahah ni le pengalaman time jadi minah scoot dlu haha k la kwn2 paper pon take cre jadikn ni contoh... haha pandu cermat jiwa n badan pon slamat...
slam syg smua
wink wink (^,^)


5 ulasan:

Hilmi @ PaCaT888 berkata...

tu lah..bawak motor xhingat dunie..nak kate minah rempit..xpulak..emm..nasib baiklah luke je..kalau x..xde lah blog yg lawa ni..waaaaa~~ 1st time puji...

- rOxY - berkata...

mesyti saket kan u..
adoi..
cmner la ble excident..
ngeri sungguh...
haih!

HiRdA FaMiLa berkata...

to en.pacat : huh x der ler blog yg lawa ni u mean klo i mati ler kn huks huks :( huhuh kejam!!!

to my dear : mmg sakit ggler pon u yg tgk pon blh rase sakitkn huks huks :( haha mcm 2 le die cite die huhu tpi x pe mende da baik pon hehe


to all tq commt

wink wink (^,^)

fuzzyskuzzy berkata...

aaa..ngeriii!!! my god..naseb baek xde patah2 ke ape..tapi kaki u berlubang tu ekstrem gilee!!! len kali bwk mto lek lok k dear ;)

Tanpa Nama berkata...

SIAN KAWAN AKU DLU...SEDY WO....
NGERI GLER..
TP SKANG DA CNTIK KEMBALI..HAHAHAAHAH
CM SHIAALL..JER..
HUHUUHU
..azie..