13 September 2009

aRi Yg mEnGgUmBiRaKaN :P

hye smua :) wah 2 day 12/09/2009 SABTU i nk share cite coz 2 day ari yg paling menggembirakn wat i hehe :) nak tau ape citernyer? jom bace ape isi yg i akan story kat u all hehe wink wink (^,^)


Jam 2.00PM

i bngun tdo trus siap2 nk pg mines wif my boy coz die ada nk bg i hadiah hehe nk tau apa yg i dpt jeng3....
1st yg membuatkn i hapy arini sbb my boy hadiahkn hp baru weeeeeeeee (^,^) hapy ggler owhh mmg i nk sgt2 hp baru coz hp lame i slalu wat hal sbb heng sbo je ler...myboy tukar hp minggu lpas last2 minggu ni i plak yg die blikn hp hehe hapyyy..thanx syg hapy sesangat jasa mu dkenang ccceeewwwaahhh :P

wowwwwww happy ggler mmg terharu sesangat ni hp yg ke-3 my boy belikn hahah ahaks :P mmg x tau ler mcm ne nk ckp kn dpt hp ni :) senyum sampi ke telinga...blh dkatakan sampai x lena nk tdo ler dsbbkn dok membelek hp ni jek heheh :) so pendek citer mmg happy ler :P


MY CAYUNK :)


so 2 my cayunk thanx so much love u so much muuuuuaaaxx :) so 2nd yg membuatkn i happy sbb dpt berbuke pose gan my buddies wahh hapyy mmg arini ni mmbuat kn ari yg i happy ler kt org bebuke kat kg baru so smuanye 6 org masing2 bawak pasangan masing2 ccceeewwahh :p yg hapynye sbb b4 ni kt org x pnh kuar gan pasangan memasing maklum ler ble org ni ada boy yg ni plak x der boy so x sonok kn so kalini kt bersoronk sesame ler kan smua ada pasangan sendri bru le blh ENJOy heheh :P

AIN & AMIR

AZIE & WAN


cyg korang sesangat sampai bbler...n last program i pada arini ape lg lpas berbuke pg karaoke ler perhhh x bley tahan coz yg membuat kn i x sba nk g karaoke ni ada member i sorg ni die da panas kn ati i die cte die g karouk gan member2 die kat sogo adehhh x blh blah...2 yg i pon esk nyer (arini) trus g karouk hahaha mane blh tahan kn so kat bawah ni ada vdeo i MENYUMBANGKAN sore hahah lawak2 haha k la sore mmg x best sbb 2 x jadi artis kn klo best sure da jadi artis heheh :) me n my boy tajuk lagu AKU CINTA AKU RINDU by NURL & AJAI....hee malu2 wakak :p tpi saje je nk share gan u all so slamat menonton ye hehe :)


video
k lah sampai d sini je kisah kalini aper2 pon tarikh 12/09/2009 (SABTU) mmg mencatatkn skali lagi sejarah manis dlm idop i weeeeeee smuanye dsbbkan org2 di sekeliling i....LOVE U ALL...k la chow cin chow....da....
WINK WINK (^,^)

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

yuyunkk..huaa...

i nak hpone 1 aahhh...
my hp pown wosak jepp..
bhusann laa..
heee..
i nk uu blikan tuk i lak..hahaha..


yr suara..best glerr ahh....
sweeetttt!!!

Tanpa Nama berkata...

hahahah best!!!!!!
sweet dowh..tngokla..saper yg rakam kan video 2..
me azie...hahahah
tp syg aku nyer..mke xda..huwaaaaaa=((
pe2 pun ku doakan kawan ku bahagia aminnnnn!!!!!

True Blue berkata...

wah bestnye... huhuhu

yanalolu'xx berkata...

kak ida!!

wahhh adek da ngk video klip tu,,

sweet nye kowan..

abg apit pun romantik giler..

yana jd jelesh..

:((

cumellll sangat kamu..

wink2..

psss.. sore mantap tu jo..
sedap giler..
rumate yana pun terpegun..
hee..

HiRdA FaMiLa berkata...

to farisya :
u nk hp erk t i blikn hp kat pasar mlm ekr heheh ahaks wekk :p pasal sore u jgn le puji mcm 2 kang u gle tol2 lak eheh :ppape pon tq cyg u...

to azie :
tq lang ambikkn vdeo ni..hehe cyg ko jgk x mo sday2 t lenkali pg aku ambik vdeo ko plak erk eheh ahaks :p cyg ko sesangat muuuahhh :*

to jiji :
best ke hehe bley le tahan mcm 2 hehe papepon thanx sudi mengikuti my blog gege :p

to adik yana :
heheh ye ke sweet hehe pape pon tq k hehe x mo jeles2 x baik egegeg
cyg adik hehe :) wah siap tayang erk waaa...malunye huhuh ...pape pon thax sudi cmmt blog kak ida k tayunk bangat sama kamu deyhh hehe


so pada smua yg mengikuti my blog thx so much n a lot k truskn mengikuti kisah2 seterusnye ye

wink wink (^,^)

fuzzyskuzzy berkata...

OMG im so happy for u!! heee..smoge happy selalooo okeee!! n yahhh suare u SEDAP GILE ouh! dah mcm nurul dah.hehe..n u bleh tarik note2 tggi tu sambil nyanyi duduk jer..tererrrr :D:D

Hilmi @ PaCaT888 berkata...

besh nye handphone baru...
suare kalah artis tu..

tabik spring...

huk3...

HiRdA FaMiLa berkata...

to fuzzyskuzzy :
hye laling thanx so much n a lot doakan me...aloloooo u puji sgt 2 u..ahaha puji ckit2 je hehe ahaks :p paper pon thanx erk thanx so much coz sudi mengikuti my blog syg u...muuuuaahhh :*

to pacat :
tq erk en. pacat2
huhuh waooohhh tabik spring lagi bley main loncat2 haha wakak :p
wink wink (^,^)

paper pon tq pada yg stia mengikuti my blog...love u alll....da...wink wink (^,^)